Hvem er vi

Heidi

Mit navn er Heidi Østergaard Walker og er fra 1977. Jeg bor sammen med min mand Michael som er englænder og arbejder til dagligt hos et cykelengross firma. Sammen har vi 2 dejlige drenge, Oliver fra 2001 og Xander fra 2010 og sidst men ikke mindst vores dejlige børneglade hund Sille.


Jeg er udlært kontorass. og tjener, men det er hos børnene jeg har fundet min rette hylde 🙂. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer i 3 år, før jeg blev privat børnepasser. Jeg har valgt fritvalgsordningen, for der har jeg en større indflydelse på min og børnenes hverdag, og I som forældre har også mere indflydelse.

Jeg elsker at arbejde med børn, se dem udvikle sig gennem sin tid hos mig. Jeg tilbyder nærhed, trygge rammer, omsorg, kærlighed og fokus på det enkelte barns kompetencer og trivsel. For mig er privat børnepasser ikke et job, men en livstil og en del af vores familie.

Anette

Mit navn er Anette Grud Jensen og er fra 1982. Jeg bor sammen med min mand Michael i Thorsager og sammen har vi 2 dejlige drenge Malthe fra 2010 og Mathias fra 2013. 

Jeg har været lidt rundt omkring i mit arbejdsliv, men efter en praktik først i en børnehave og så her hos Skovtroldene har jeg fundet mit rette plads i arbejdslivet og elsker arbejdet med børnene.

Vi glæder os til at møde dig og dine forældre og have et godt samarbejde. 🙂

Heidi

Dirty Dave 11.02.2016 19:06

Fucks sake Hid.
What you up to ? Djurs Sommerland is closed 😀😀😀😀

Nyeste kommentarer

11.02 | 19:06

Fucks sake Hid. What you up to ? Djurs Sommerland is closed 😀😀😀😀